کاف، کافیست
جستجوگر خبری کاف 13 / 11 / 1403 0

هوای ایلام گرم می‌شود

 	    		هوای ایلام گرم می‌شود


کارشناس پیش‌بینی هواشناسی ایلام، از افزایش دمای هوای استان طی هفته آینده، خبر داد.

هوای ایلام گرم می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز ایلام؛ «ساسان رستمی» اظهار کرد: براساس پیش‌بینی‌ها، این تغییرات به گونه‌ای خواهد بود که شرایط آب و هوایی به طور کلی برای مردم این استان، نسبت به هفته‌های گذشته، مطلوب‌تر و معتدل‌تر خواهد بود.

وی در خصوص روند تغییرات دما، تشریح کرد: از ابتدای هفته آینده، دما به تدریج افزایش خواهد یافت و به طور خاص در برخی روزها، دمای هوا به مرز بالاتر از حد نرمال فصل خواهد رسید.

کارشناس پیش‌بینی هواشناسی استان ایلام تصریح کرد: همچنین، شرایط جوی به گونه‌ای پیش‌بینی شده است که رطوبت نسبی کاهش خواهد یافت و احتمال بارش‌های پراکنده در برخی نقاط استان کم خواهد بود.

وی ادامه داد: در ادامه هفته، گرمای هوا همچنان ادامه خواهد داشت؛ اما پیش‌بینی می‌شود که در اواخر هفته، کمی از شدت آن کاسته شود.

موج بارندگی ۱۰ روز آینده از طرف ۲ سامانه در غرب و شرق ایران باعث افزایش رطوبت هوا خواهد شد.

 


لینک منبع خبر : خبرگزاری های صدا و سیما

دسته بندی : /اخبار/اجتماعی

مکان : 

برچسب ها :    علمی فرهنگی
مطالب مرتبط
 	    		 راه‌های طبیعی برای داشتن دندان های سفید

برای داشتن دندان‌های سفید و سالم، شاید اولین گزینه‌ای که به فکرتان برسد، مراجعه به دندانپزشک و جرمگیری دندان‌ها توسط مواد شیمیایی باشد،اما در این مطلب  با استفاده  از روش های  ساده و طبیعی شما را با داشتن دندان‌هایی درخشان و سفید کمک خواهیم کرد

تاریخ بروزرسانی :12 / 11 / 1403

مستند ورزشی «پا به توپ» به کارگردانی امیرحسین اسیوند، در بخش رقابتی یازدهمین دوره جشنواره فیلم کودکان «کلکته» حضور خواهد یافت.

تاریخ بروزرسانی :4 / 11 / 1403
 	    		برگزاری اجلاس نماز دانش آموزی در جزیره هرمز

ششمین اجلاس سراسری نماز دانش آموزی در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمز برگزار شد.

تاریخ بروزرسانی :2 / 11 / 1403
 	    		اعزام دانش آموزان جاسکی به اردوی راهیان نور

جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان جاسک گفت: ۹۰ دانش آموز پسر مقطع متوسطه دوم این شهرستان به اردوی راهیان نور اعزام شدند.

تاریخ بروزرسانی :2 / 11 / 1403
دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید