کاف، کافیست
جستجوگر خبری کاف 11 / 11 / 1403 0

مدیرعامل سابق گوگل ظهور DeepSeek را نقطه عطفی در رقابت هوش مصنوعی دانست

مدیرعامل سابق گوگل ظهور DeepSeek را نقطه عطفی در رقابت هوش مصنوعی دانست

 


«اریک اشمیت»، مدیرعامل پیشین گوگل، ظهور DeepSeek را به عنوان نقطه عطفی در رقابت جهانی هوش مصنوعی توصیف کرده است.

«اریک اشمیت»، مدیرعامل پیشین گوگل، در مقاله‌ای که روز سه‌شنبه در واشنگتن پست منتشر شد، ظهور DeepSeek را به‌عنوان نقطه عطفی در رقابت جهانی هوش مصنوعی توصیف کرده و خواستار افزایش تلاش‌های آمریکا در زمینه هوش مصنوعی متن‌باز برای مقابله با رشد DeepSeek شد.

اشمیت که سال گذشته گفته بود آمریکا ۲ تا ۳ سال از چین جلوتر است، در این مقاله اظهار داشت که ظهور DeepSeek نقطه عطفی در رقابت جهانی هوش مصنوعی محسوب می‌شود و تأکید کرد که چین می‌تواند با استفاده از منابع کمتر با غول‌های فناوری رقابت کند. به باور او این مسئله نشان می‌دهد که آمریکا هم باید تلاش‌های خود در زمینه هوش مصنوعی متن‌باز را گسترش دهد.

هیاهوی موفقیت‌های هوش مصنوعی DeepSeek

هوش مصنوعی DeepSeek

اشمیت تأکید کرد که برای مقابله با پیشرفت‌های DeepSeek، آمریکا باید مدل‌های متن‌باز بیشتری توسعه دهد، در زیرساخت‌های هوش مصنوعی مانند پروژه Stargate سرمایه‌گذاری کند و از آزمایشگاه‌های تحقیقاتی پیشرو بخواهد روش‌های آموزشی خود را به اشتراک بگذارند. او از آمریکا خواست همکاری‌ها را تقویت کرده، راه‌حل‌های رقابتی در هوش مصنوعی توسعه دهد و به تغییرات قدرت در رقابت جهانی در حوزه هوش مصنوعی پاسخ دهد.

اشمیت پیش‌تر نیز خواستار سرمایه‌گذاری آمریکا در هوش مصنوعی شده بود. استارتاپ White Stork اشمیت احتمالاً در آینده پهپادهای مجهز به هوش مصنوعی را برای ارتش آمریکا تأمین خواهد کرد. او همچنین در Holistic AI، که به شرکت‌ها در زمینه رعایت قوانین هوش مصنوعی کمک می‌کند و در Augment، رقیب GitHub Copilot که از مدل‌های متن‌باز استفاده می‌کند، سرمایه‌گذاری کرده است.

DeepSeek یک شرکت چینی هوش مصنوعی است که در سال ۲۰۲۳ تأسیس شد. در ژانویه ۲۰۲۵، این شرکت جدیدترین مدل خود، DeepSeek-R1 را منتشر کرد که به دلیل توانایی‌های پیشرفته در استدلال، توجه زیادی را به خود جلب کرده است. گفته می‌شود که این مدل عملکردی قابل مقایسه با سیستم‌های پیشرو هوش مصنوعی مانند ChatGPT شرکت OpenAI دارد، اما هزینه آن بسیار کمتر است. عرضه DeepSeek-R1 موجی در صنعت فناوری ایجاد کرده و باعث کاهش قیمت سهام شرکت‌های بزرگی مانند انویدیا، متا و مایکروسافت شده است.

 


لینک منبع خبر : دیجیاتو

دسته بندی : /اخبار/علمی

مکان : 

برچسب ها :    چین
مطالب مرتبط
 مدیرعامل انویدیا هواوی را نیرومندترین شرکت فناوری چین توصیف کرد

هواوی حالا در تمام حوزه‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری به رقیبی قدرتمند برای شرکت‌های غربی تبدیل شده است.

تاریخ بروزرسانی :5 / 01 / 1404
 چین اولین نیروگاه هسته‌ای نمک مذاب توریم جهان را امسال راه‌اندازی می‌کند

این نوع از نیروگاه‌های هسته‌ای نسبت به نیروگاه‌های وابسته به اورانیوم بسیار ایمن‌تر هستند و سازگاری بیشتری با محیط زیست دارند.

تاریخ بروزرسانی :4 / 01 / 1404
 پیکسل‌هایی به‌اندازه ویروس؛ دانشمندان چینی کوچک‌ترین نمایشگر LED جهان را ساختند

در ساخت این نمایشگر از پروسکایت استفاده شده است.

تاریخ بروزرسانی :3 / 01 / 1404
دستاورد دانشمندان چینی: چهار بیمار معلول با ایمپلنت مغزی توانستند دوباره راه بروند

طبق ادعای دانشمندان ۲۴ ساعت پس از عمل جراحی، بیماران توانستند پاهای خود را حرکت دهند و پس از چند هفته، به‌طور مستقل راه بروند.

تاریخ بروزرسانی :1 / 01 / 1404
دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید