کاف، کافیست
جستجوگر خبری کاف 15 / 11 / 1403 0

رکاب زنی دوچرخه سواران صومعه سرایی دور تالاب بین المللی انزلی

 	    		رکاب زنی دوچرخه سواران صومعه سرایی دور تالاب بین المللی انزلی


مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان گفت: پدر و پسر صومعه سرایی دوست‌دار محیط زیست با شعار «ارزش بگذاریم، حفاظت کنیم، الهام بگیریم» دور تالاب بین المللی انزلی را رکاب زدند.

رکاب زنی دوچرخه سواران صومعه سرایی دور تالاب بین المللی انزلی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان ، حمزه عشوری گفت: رضا و محمدامین آزموده پدر و پسر دوچرخه سوار صومعه سرایی صبح امروز همزمان با روز جهانی تالاب‌ها و با شعار «ارزش بگذاریم، حفاظت کنیم، الهام بگیریم» از پناهگاه حیات وحش سلکه در صومعه سرا حرکت خود را آغاز کردند و پس از گذر از شهرستان‌های بندرانزلی و رشت به سلکه باز خواهند گشت.
وی با اشاره به اینکه این دوچرخه سواران، مسیر ۱۴۵ کیلومتری دور تالاب بین المللی انزلی را رکاب زدند افزود: هدف از برگزاری این رویداد تشویق و ترغیب مردم به استفاده از دوچرخه در شهر به عنوان وسیله‌ای مناسب برای حمل و نقل پاک عنوان کرد.، حمزه عشوری گفت: رضا و محمدامین آزموده پدر و پسر دوچرخه سوار صومعه سرایی صبح امروز همزمان با روز جهانی تالاب‌ها و با شعار «ارزش بگذاریم، حفاظت کنیم، الهام بگیریم» از پناهگاه حیات وحش سلکه در صومعه سرا حرکت خود را آغاز کردند و پس از گذر از شهرستان‌های بندرانزلی و رشت به سلکه باز خواهند گشت.
وی با اشاره به اینکه این دوچرخه سواران، مسیر ۱۴۵ کیلومتری دور تالاب بین المللی انزلی را رکاب زدند افزود: هدف از برگزاری این رویداد تشویق و ترغیب مردم به استفاده از دوچرخه در شهر به عنوان وسیله‌ای مناسب برای حمل و نقل پاک عنوان کرد.

 


لینک منبع خبر : خبرگزاری های صدا و سیما

دسته بندی : /اخبار/اجتماعی

مکان : 

برچسب ها :    اجتماعی
مطالب مرتبط
 	    		ممنوعیت تردد در گردنه‌های چری و تاراز

تردد درگردنه‌های چری وتاراز از ساعت ۲۱:۰۰امشب تا ۹:۰۰صبح فردا جمعه ممنوع است.

تاریخ بروزرسانی :18 / 11 / 1403
 	    		مهمانی لاله ها  همراه با تشییع پیکر دو شهید در اصفهان

مراسم ملی و سراسری مهمانی لاله‌ها همراه با گلباران مزار مطهر شهیدان در گلستان شهدای اصفهان برگزار شد.

تاریخ بروزرسانی :18 / 11 / 1403
 	    		بارش پراکنده باران در استان بوشهر

با توجه به نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، بانفوذ سامانه بارشی کم عمق به جو استان از امروز تا فردا در برخی نقاط استان بارش پراکنده باران، گاهی رگبار و رعد برق مورد انتظار است.

تاریخ بروزرسانی :18 / 11 / 1403
 	    		تمدید مصوبه شورای حفظ حقوق بیت المال دادگستری برای اراضی تصرفی حریم روستا‌های گلستان

رئیس کل دادگستری گلستان از تمدید مصوبه شوراي حفظ حقوق بیت المال دادگستری استان در مورد اراضی تصرفی حریم روستاهای استان خبر داد.

تاریخ بروزرسانی :18 / 11 / 1403
دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید