کاف | کانون ایران فردا

دشمنان به دنبال بازدارندگی قدرت ایران

 

دشمنان به دنبال بازدارندگی قدرت ایران

 

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

سردار علی فدوی با اشاره به پایداری، استقامت، صبر و عمل به تکالیف الهی در ۴۰ سال گذشته از انقلاب اسلامی افزود: این اقدامات سبب شده امروز انقلاب اسلامی در اوج و منشأ قدرت قرار داشته باشد.

وی با بیان اینکه حوادث هفته‌ها و ماه‌های گذشته سبب شده که دنیا، آمریکاییان و کشور‌های اروپایی اذعان داشته باشند که انقلاب اسلامی در منشائیت قرار داشته و آنان در انفعال هستند، گفت: خیلی از کشور‌ها و مردم دنیا به قدرت ایران، توان و استحکام انقلاب اسلامی پی برده‌اند.

جانشین فرمانده سپاه پاسداران افزود: قدرت امروز کشور نشان می‌دهد که مسیری که امام خمینی (ره) ترسیم کرده و ۳۰ سال توسط مقام معظم رهبری ادامه داشته مسیر درستی است و این روال حقی بوده که باید بر آن اصرار داشت.

وی با تأکید بر اینکه با هم‌افزایی می‌توان قدرت کشور را بیش از پیش افزایش داد، گفت: امروز ما در شرایطی هستیم که دشمنان به دنبال بازدارندگی قدرت ایران هستند.

سردار فدوی با بیان اینکه سه مرحله دفاع، بازدارندگی و قدرتِ پس از بازدارندگی وجود دارد، افزود: وزیر دفاع آمریکا در زمان اوباما اذعان داشت که باید آمریکا با هم‌پیمانان منطقه و فرا منطقه‌ای مانند اروپاییان به دنبال بازدارندگی قدرت ایران اسلامی باشیم.

جانشین فرمانده سپاه پاسداران گفت: آمریکایی‌ها امروز اعتقاد داشته که باید به دنبال بازدارندگی قدرت ایران باشند و قدرت ایران را قبول داشته و در تلاش برای بازدارندگی این قدرت هستند.

 

منبع: شبکه خبر

مشاهده لینک خبر

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید