کاف، کافیست
جستجوگر خبری کاف 1 / 01 / 1404 0

تحقیق جدید: تنها ۵ روز مصرف غذاهای ناسالم احتمال چاقی را افزایش می‌دهد

تحقیق جدید: تنها ۵ روز مصرف غذاهای ناسالم احتمال چاقی را افزایش می‌دهد

 


مصرف ۵ روزه غذاهای ناسالم حساسیت مغز به انسولین را کاهش می‌دهد، روندی که حتی پس از بازگشت به رژیم عادی ادامه دارد.

 


لینک منبع خبر : دیجیاتو

دسته بندی : /اخبار/علمی

مکان : 

برچسب ها :    بیماری
مطالب مرتبط
یافته محققان کانادایی: موز می‌تواند فشار خون را کاهش دهد

طبق این تحقیق، مصرف غذاهای سرشار از پتاسیم مانند موز و بروکلی، تأثیر قابل‌توجهی در تنظیم فشار خون دارد.

تاریخ بروزرسانی :28 / 01 / 1404
مطالعه جدید: مصرف دوز بالای ویتامین دی شاید پیشرفت بیماری ام‌اس را آهسته کند

دانشمندان در پژوهش بالینی جدیدی دریافتند مصرف ویتامین دی با دوز بالا می‌تواند فعالیت بیماری ام‌اس را کاهش دهد.

تاریخ بروزرسانی :6 / 01 / 1404
تحقیق جدید: تنها ۵ روز مصرف غذاهای ناسالم احتمال چاقی را افزایش می‌دهد

مصرف ۵ روزه غذاهای ناسالم حساسیت مغز به انسولین را کاهش می‌دهد، روندی که حتی پس از بازگشت به رژیم عادی ادامه دارد.

تاریخ بروزرسانی :1 / 01 / 1404
شیوع جهانی بیماری سرخک؛ افزایش شدید موارد ابتلا در آمریکا و اروپا

کاهش سطح واکسیناسیون پس از همه‌گیری کرونا باعث افزایش بی‌سابقه موارد سرخک در آمریکا و اروپا شده است.

تاریخ بروزرسانی :26 / 12 / 1403
دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید