کاف | کانون ایران فردا

سازماندهی امت با محوریت امام

 

سازماندهی امت با محوریت امام

 

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، حجت الاسلام والمسلمین علی اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در نماز جمعه ساری گفت: از برکت انقلاب اسلامی از نعمت نماز جمعه که عید مسلمانان است در سراسر کشور بهره‌مند شدیم.
او با بیان اینکه روز جمعه فراخوانی متفاوت برای گردهمایی مسلمانان است، افزود: جبهه متحدی بر علیه دشمنان و صفوف کفر در صفوف نماز جمعه شکل می‌گیرد.
حجت الاسلام علی اکبری گفت: امام جامعه را متحد می‌کند و با نماز جمعه حرکت عمومی جامعه استحکام پیدا می‌کند.
 
رئس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور ادامه داد: شیعه در طول تاریخ زعیم و رهبر داشت و همین عامل باعث شد که حفظ شود.
او گفت: اکنون در شرایطی هستیم که ولایت فقیه تمام ظرفیت‌های امامت در عصر غیبت را داراست و فیوضات آن به همه می‌رسد.
حجت الاسلام والمسلمین علی اکبری با بیان اینکه جامعه‌ای که جان خود را در راه خدا بدهد عزت و شکوه برای آن‌ها فراهم می‌شود، افزود: مازندران در شکل گیری و تداوم انقلاب نشان دهنده امادگی مردم این دیار برای فداکاری است.
 
در حال تکمیل…

 

  گروه : مازندران » ساری

 تاریخ: ۱۷ آبان ۱۳۹۸ – ۱۱:۰۷

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مشاهده لینک خبر

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید