کاف | کانون ایران فردا

جزئیات تازه از طرح حمایتی دولت

 

جزئیات تازه از طرح حمایتی دولت

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

 آقای ربیعی پس از بازدید از روستای زلزله‌زده ورنکش میانه و دیدار با آسیب‌دیدگان این زلزله، با حضور در نشست خبری هفتگی دوشنبه‌ها که این هفته در حسینیه روستای ورنکش میانه برگزار شد، افزود: با اجرای این طرح بیش از ۱۷ میلیون خانوار ایرانی، هدفمند، از مزیت‌های آن برخوردار می‌شوند.
 
طرح جدید دولت آثار تورمی ندارد
 
او در تشریح جزئیات این طرح ادامه داد: این طرح آثار تورمی ندارد و اگر هم داشته باشد، آثار حداقلی خواهد داشت و اگر اجرایی نشود ممکن است آثار تورمی نقدینگی بدتر شود، در مواردی آثار تورمی منفی هم شاهد بودیم، ولی تکمیل این موضوع را روز چهارشنبه در نشست خبری حیاط دولت اعلام خواهم کرد.
 

ربیعی با تأکید بر اینکه برنامه دولت در شرایط تحریم، افزایش تاب‌آوری و مقاومت اجتماعی با بهبود معیشت مردم است، گفت: برنامه دیگر دولت در شرایط تحریم جلوگیری از ریزش نیرو و حفظ سطح اشتغال با حل مشکلات صنایع است، ضمن اینکه باید توسعه مبتنی بر مزیت محلی و استفاده از مزایای مرزی برای تبادلات تجاری هم مورد توجه قرار گیرد.

سخنگوی دولت تلاش برای شکستن تحریم را رویکرد دولت و مردم دانست و افزود: تحریم ظالمانه حق ملت نیست، ما در برابر تحریم سر تعظیم فرونمی‌آوریم، ولی برای به عقب راندن آن هم تلاش می‌کنیم.

ربیعی در پاسخ به سؤالی در مورد وجود «بحران در مدیریت بحران»، با اشاره به اینکه مدیریت بحران دچار بحران شده، ابراز داشت: در بحران‌ها چند بحران اتفاق می‌افتد که در مانور‌ها به‌دنبال رفع این مشکلات هستیم.

 
در کشور ما ۱۶ بلای شناخته‌شده رخ می‌دهد که آموزش مردم و تربیت رسانه بحران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است چرا که برخی از رسانه‌ها بعضی مواقع به‌جای درمان درد، با انتشار برخی خبر‌ها نمک به زخم می‌پاشند.
 
ادعا می‌کنم از زمانی که رحمانی فضلی ریاست ستاد بحران کشور را به‌عهده داشته، عملکرد ستاد بحران بهتر از گذشته بود. ما در بحران‌ها فراتر از استاندارد‌ها عمل می‌کنیم، ولی برخی تقاضا‌های نامعقول در بحران، وضعیت را پیچیده‌تر می‌کند.
 
آقای روحانی هیچ خط قرمزی برای مبارزه با فساد ندارد
او در پاسخ به سؤالی در زمینه سخنان اخیر رئیس جمهور در یزد، خاطرنشان کرد: دولت از مبارزه با فساد تمام قوا حمایت می‌کند، آنچه موجب نگرانی رئیس جمهور شده اقدامات هیجانی و یک‌سویه در مبارزه با فساد است چرا که مبارزه با فساد نباید به موضوعی تبدیل شود که برخی از مدیران به‌دلیل انجام وظایف قانونی خود به فساد متهم شوند. وظایف تخصصی دستگاه‌ها باید در مبارزه با فساد مدنظر قرار گیرد و هر اقدام انجام‌شده را به حساب فساد نگذارند.

سخنگوی دولت تصریح کرد: رئیس جمهور معتقد است که مبارزه با فساد باید درازمدت و ساختارمند باشد و از همین جا اعلام می‌کنم که آقای روحانی هیچ خط قرمزی برای مبارزه با فساد ندارد و حتی در این حد بگویم که کسی نمی‌تواند ادعا کند که رئیس جمهوری برای سفارش کسی حتی تلفنی سفارش کرده باشد.

او در پاسخ به سؤال دیگری در مورد مهم‌ترین برنامه دولت در مناطق زلزله‌زده گفت: مهم‌تر‌ین برنامه ما مقاوم‌سازی است، هم خدمات فنی و هم ۳۰ میلیون تسهیلات قرض‌الحسنه می‌دهیم که برای مقاوم‌سازی روستایی کفایت می‌کند. بنیاد مسکن تلاش خوبی داشته و معتقدم برای پیشگیری از بحران در بلایا مقاوم‌سازی اهمیت دارد. در سیل بی‌نظیر پس از بارندگی بی‌نظیر چند‌دهه‌ای آمادگی در سد‌ها و مسیل‌ها افزایش یافته، اما همکاری دستگاه‌ها کافی نیست و به همکاری مردم و به تلاش مدنی گسترده نیاز داریم.

ربیعی ارتقای سطح آگاهی مردم در بلایا را از ضروریات شمرد و اضافه کرد: نیاز داریم با صداوسیما همکاری مستمری برای آموزش مردم داشته باشیم که نسبت به قبل آمادگی خوبی داریم، ولی کافی نیست. همه باید از آموزش و پرورش تا هلال احمر و… در این راستا نقش ایفا کنند، ضمن اینکه نظم در بلایا در امدادرسانی بسیار مؤثر است که این امر هم باید با فرهنگ‌سازی مورد توجه قرار گیرد.

او در پاسخ به سؤالی در مورد وضعیت لوایح چهارگانه در مجمع تشخیص مصلحت نظام و نظر دولت درباره رد این لوایح توسط شورای نگهبان و بررسی در مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: لوایح در یکی از کمیته‌های مجمع تشخیص در دست بررسی است؛ نظر دولت روشن است و لوایح را برای آینده ایران لازم و واجب می‌داند.

سخنگوی دولت تأکید کرد: من نمی‌گویم وضعیت بهتر می‌شود، بلکه اگر تصویب نشود وضعیت بدتر می‌شود! مبادلات ارزی ما دچار چالش می‌شود و تردیدی در این زمینه نداریم چراکه زندگی اقتصادی میان‌مدت و کوتاه‌مدت در ایران متکی به تبادل آزاد ایران با دنیا‌ست. ما در تمام معاهدات ملاحظاتی داریم که باید اهم و مهم کنیم که چه به دست می‌آوریم و چه از دست می‌دهیم.

او ادامه داد: این چیزی که گفته می‌شود با تصویب این لایحه فلان گروه تروریست اعلام می‌شود، اساساً چنین نبوده است. ما در مکاتباتی هشدار‌های لازم را به اعضای مجمع در زمینه تبعات عدم‌تصویب آن اعلام کرده‌ایم و معتقدیم برای زندگی بهتر، تصویب این لوایح حائز اهمیت است.

 

 
کمک ۱۰ میلیون تومانی بلاعوض آماده پرداخت به زلزله زدگان آذربایجان شرقی
سخنگوی دولت همچنین گفت: کمک ۱۰ میلیون تومانی بلاعوض آماده پرداخت به زلزله زدگان آذربایجان شرقی است، هر زلزله زده‌ای که خانه اش در این حادثه تخریب شده است، ثبت نام کند بلافاصله کمک بلاعوض دولت را دریافت خواهد کرد.
 
آقای ربیعی افزود: با پایان آواربرداری تا سه روز آینده اتاق‌های کوچکی در کنار واحد‌های آسیب دیده با امکانات مورد نیاز ساخته خواهد شد.

 

  اخبار » اقتصادی

 تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۸ – ۱۶:۱۸

منبع: شبکه خبر

مشاهده لینک خبر

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید