کاف | کانون ایران فردا

یافته پژوهشگران چین: افزودن نمک به غذا می‌تواند خطر ابتلا به افسردگی را تا ۴۰ درصد افزایش دهد

یافته پژوهشگران چین: افزودن نمک به غذا می‌تواند خطر ابتلا به افسردگی را تا 40 درصد افزایش دهد

یافته پژوهشگران چین: افزودن نمک به غذا می‌تواند خطر ابتلا به افسردگی را تا 40 درصد افزایش دهد

 


طبق این تحقیق، حتی افرادی که «گاهی» به غذای خود نمک اضافه می‌کنند، نیز در خطر ابتلا به افسردگی و اضطراب هستند.

 


لینک منبع خبر : دیجیاتو

دسته بندی : /اخبار/علمی

مکان : 

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید