سبد خرید شما در حال حاضر خالی است!
امیری: شرایط بازی به گونه ای بود که جدی باشیم

امیری: شرایط بازی به گونه ای بود که جدی باشیم
به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، وحید امیری هافبک ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس تهران پس از پایان دیدار برابر فولادخوزستان بیان کرد: بازی خیلی حساسی بود و رو به روی تیم فولادخوزستان بازی کردن سخت است. خدا را شکر میکنیم که توانستیم بازی را ببریم و موقعیتهای زیادی هم داشتیم. مهم سه امتیاز بود که با تلاش بچه ها، کادر فنی و هواداران بدست آمد.
او در مورد عصبانی بودن بازیکنان پرسپولیس گفت: عصبی نبودیم. شرایط بازی طوری بود که همه جدی باشیم. نمیخواستیم یک لحظه تمرکزمان به هم بخورد و همیشه گفتیم که مخلص همه رفیقان، برادران و هواداران هستیم.
بیشتر بخوانید: کنعانی زادگان: خدارا شکر هواداران دست خالی به خانه بر نگشتند/ با بیت سعید درگیری نداشتم
همچنین مهدی شیری نیز پس از پایان بازی اظهار کرد: بازی سنگین و سختی در زمین حریف داشتیم. خوشبختانه در نیمه اول به گل برتری رسیدیم و در نیمه دوم نیز بازی را مدیریت کردیم و توانستیم پیروز شویم.
وی ادامه داد: بازی کردن بازیکن چندان مهم نیست و موفقیت تیم از همه چیز مهمتر است. خدا را شکر توانستیم در این مسابقه به پیروزی برسیم و به جمع مدعیان اضافه شدیم.
انتهای پیام/
اظهارات امیری پس از دیدار با فولاد خوزستان
گروه : ورزشی » فوتبال و فوتسال
تاریخ: ۱۳ آبان ۱۳۹۸ – ۲۲:۲۵
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.