کاف، کافیست
جستجوگر خبری کاف 3 / 11 / 1403 0

مدیرعامل Cloudflare علت حضور مدیران فناوری در مراسم تحلیف ترامپ را توضیح داد

مدیرعامل Cloudflare علت حضور مدیران فناوری در مراسم تحلیف ترامپ را توضیح داد

 


رهبران فناوری می‌خواهند روابط خود را با دولت ترامپ اصلاح کنند.

«متیو پرینس»، مدیرعامل و مؤسس Cloudflare، در جدیدترین مصاحبه خود با نشریه یاهو فایننس، درباره دلایل حضور مدیران ارشد شرکت‎‌های فناوری در مراسم تحلیف ترامپ صحبت کرده است.

مراسم تحلیف دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور جدید آمریکا، دوشنبه برگزار شد. از نکات جالب این مراسم حضور رهبران فناوری و مدیرعامل‌های شرکت‌های بزرگ در این مراسم بود. بااینکه بسیاری از این افراد، مثل مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا، در دوره اول ریاست‌جمهوری ترامپ روابط پرتنشی با او داشتند.

حضور قابل‌توجه مدیران دنیای فناوری در مراسم تحلیف ترامپ

شکایت علیه وزارت بهره‌وری ایلان ماسک

به عقیده مدیرعامل Cloudflare، بسیاری از این شرکت‌ها و رهبرانشان به‌دنبال ترمیم روابط خود با ترامپ هستند. او گفت:

«فکر می‌کنم در بسیاری از این موارد، اینها شرکت‌هایی هستند که باید چیزی را اصلاح می‌کردند، مشکلات و ریسک بالقوه‌ای داشتند و فکر می‌کنم به‌نوعی آمدند و گفتند مایل به صحبت با شما هستیم. مایلیم در سطحی با شما تعامل کنیم.»

مدیرعامل Cloudflare در مراسم تحلیف ترامپ شرکت نکرد اما گفت نوعی جنگ با فناوری در جریان است که این صنعت را دچار مشکل کرده است. او صنعت فناوری را به یکی از ناوهای جنگی آمریکا و نیرویی فوق‌العاده قدرتمند برای این کشور تشبیه کرد. متیو پرینس اشاره کرد اگر آمریکا شروع به سرمایه‌گذاری در استارتاپ‌ها و نه‌فقط شرکت‌های بزرگ بکند، مزیت‌های قابل‌توجهی به دست خواهد آورد.

Cloudflare ازجمله شرکت‌هایی است که پس از انتخاب ترامپ شاهد رشد قابل‌توجه ارزش سهام خود بوده است.

البته انتقادهایی به حضور رهبران فناوری در مراسم تحلیف ترامپ نیز شده است. «تیم سویینی»، مدیرعامل اپیک گیمز، پیش‌ازاین مدیرعامل‌های شرکت‌های بزرگ آمریکا را به‌خاطر همراهی با دولت جدید آمریکا به باد انتقاد گرفت و گفت آنها می‌خواهند لطف دولت جدید شامل حالشان شود.

 


لینک منبع خبر : دیجیاتو

دسته بندی : /اخبار/علمی

مکان : 

برچسب ها :    آمریکا ترامپ
مطالب مرتبط
شرکت رسانه‌ای ترامپ ۲ میلیارد دلار بیت‌کوین خریداری کرد

شرکت «رسانه و فناوری ترامپ» (TMTG) رسماً اعلام کرد که حدود ۲ میلیارد دلار بیت‌کوین و دارایی‌های مرتبط با آن را خریداری کرده است.

تاریخ بروزرسانی :31 / 04 / 1404
در غیاب ایلان ماسک، سم آلتمن وارد دایره نزدیکان ترامپ شده است

پس از جدایی ماسک از ترامپ، آلتمن به جایگاهی کلیدی در عرصه سیاست هوش مصنوعی آمریکا دست یافته است.

تاریخ بروزرسانی :30 / 04 / 1404
نتیجه مطالعه بزرگ: مرگ ناشی از سرطان‌های مرتبط با چاقی در آمریکا سه برابر شده است

محققان می‌گویند زنان، سالمندان و اقلیت‌های نژادی بیشتر در معرض خطر قرار دارند.

تاریخ بروزرسانی :29 / 04 / 1404
مایکروسافت دیگر برای پروژه‌های وزارت دفاع آمریکا از مهندسان چینی استفاده نمی‌کند

وزیر دفاع آمریکا گفته مهندسان خارجی، از هر کشوری، به‌ویژه چین، نباید هیچ‌گاه اجازه دسترسی به سیستم‌های وزارت دفاع را داشته باشند.

تاریخ بروزرسانی :29 / 04 / 1404
دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

×