کاف | کانون ایران فردا

مدیران باید پاسخگوی مردم باشند

 	    		مدیران باید پاسخگوی مردم باشند

 	    		مدیران باید پاسخگوی مردم باشند


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد: مرکز رصد، پایش و پیگیری نارضایتی حوزه‌های مختلف را راه اندازی می‌کنیم و مدیران باید پاسخگو باشند.

مدیران باید پاسخگوی مردم باشند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، اسماعیل دهستانی در نشست خبری به مناسبت دهه فجر گفت: بر اساس اعلام معاون سیاسی وزیر کشور، یزد در زمینه انتصابات سیاسی در کشور پیشرو بوده و بهره گیری از ظرفیت جوانان و بانوان شایسته در دستور کار جدی در حوزه انتصابات است.

وی بر لزوم تقویت سمن‌ها تأکید کرد و افزود: ایجاد مرکز نوآوری اجتماعی و فرهنگی را برای اولین بار در کشور با نگاه توجه به جوانان و پرهیز از نگاه‌های برخوردی راه اندازی کردیم.

معاون استاندار اظهار داشت: مرکز رصد، پایش و پیگیری نارضایتی حوزه‌های مختلف را راه اندازی می‌کنیم و مدیران باید پاسخگو باشند.

وی با اشاره به پیگیری نشاط اجتماعی در همه شهرستان‌ها خصوصا شهرستان‌های کمتر برخوردار تصریح کرد: تاکید بر پیوست‌های اجتماعی، فرهنگی و رسانه‌ای برای همه طرح‌هاست.

دهستانی رونق بیشتر خانه احزاب را از برنامه‌های استان عنوان کرد و ادامه داد: اجرای طرح به وقت دانشگاه به منظور ایجاد پارلمان دانشجویی، ایجاد شبکه دستیاران جوان در مجموعه استانداری و دستگاه‌ها و همچنین پایه گذاری اندیشکده حکمرانی وفاق را با هدف شناسایی و ایجاد راهکار برای حل چالش‌های بزرگ و نخبه پروری دنبال می‌کنیم.

وی با تأکید بر اینکه هیچ مدیری حق شکایت از رسانه‌ها را ندارد، گفت: در زمانی پاسخگویی به خبرنگاران، هر چهل روز یکبار خود را مکلف به پاسخ به خبرنگاران داریم. محدود سازی در فضای رسانه را نمی‌پسندیم و از خبرنگاران می‌خواهیم اخبار مثبت و تحول آفرین را بیشتر پوشش دهند.

 


لینک منبع خبر : خبرگزاری های صدا و سیما

دسته بندی : /اخبار/اجتماعی

مکان : 

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید