کاف، کافیست
جستجوگر خبری کاف 12 / 08 / 1398 0

عزم جدی مسئولان برای رفع مشکل فاضلاب صدرا/مسئولان خاطی تحت پیگرد قضایی قرار می‌گیرند

 

عزم جدی مسئولان برای رفع مشکل فاضلاب صدرا/مسئولان خاطی تحت پیگرد قضایی قرار می‌گیرند

 

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز،  در خصوص مشکل فاضلاب شهر صدرا جلسه‌ای در کلانتری ۲۸ صدرا با حضور دادستان عمومی و انقلاب شیراز، مدیر کل حفاظت محیط زیست فارس، مدیر عامل آبفا و برخی از مسئولان دستگاه‌های ذیربط برگزار و پس از آن از تصفیه خانه‌های شرق و غرب شهر صدرا و همچنین مسیر انتهایی فاضلاب (دره قره پیری) بازدید کردند.

حیدر آسیابی دادستان عمومی و انقلاب شیراز برای مشکلات مربوط به فاضلاب شهر صدرا ضرب الاجل تعیین و اظهار کرد: اگر این مشکل هر چه سریع‌تر رفع نشود به طور حتم مسئولان خاطی به منظور احقاق حقوق مردم تحت پیگرد قضایی قرار می‌گیرند.

او افزود: یکی از وظایف دادستانی پیگیری حقوق عامه مردم است که بر اساس قانون به عنوان مدعی العموم مکلف است در موضوعاتی نظیر مسائل بهداشت عمومی که مردم را تهدید می‌کند ورود کند.

حیدر آسیابی بیان کرد: بازدید از تصفیه خانه‌های مختلف شهر از جمله سلطان آباد و شهر صدرا صورت گرفته و این ادعا مطرح شده که پساب و فاضلاب شهر صدرا باعث ایجاد مشکلاتی برای مردم شده و در برخی موارد برای آبیاری کشاورزی نیز استفاده می‌شود.

او گفت: بر اساس ادعای علوم پزشکی، فاضلاب شهر صدرا تا منطقه جوادیه شیراز می‌آید و وارد قنات می‌شود که در این امر تهدید عمومی علیه سلامت است.

دادستان عمومی و انقلاب شیراز ادامه داد: در رابطه با کنترل پساب‌ها یک مهلت یک ماهه در نظر گرفتیم که ابتدای امر کنترل پساب‌ها انجام گیرد و در مرحله بعد، ظرف شش ماه آینده و طبق وعده مسئولان آبفا، تصفیه خانه و فاضلاب شهری صدرا به بهره برداری خواهد رسید.

او اضافه کرد: محیط زیست، شهرداری، دانشگاه علوم پزشکی و اداره آبفا باید جلسات دوره‌ای برگزار کرده تا بهداشت عمومی و سلامت مردم به مخاطره نیفتد.
حمید ظهرابی مدیر کل حفاظت محیط زیست فارس، نیز در جریان بازدید دادستان و سایر مسئولان استان از تصفیه خانه شهر صدرا، فاضلاب شهر صدرا را تهدیدی برای محیط زیست دانست که باید هر چه سریع‌تر مشکلات ناشی از آن برطرف شود.

او گفت: این یک دغدغه است که فاضلاب صدرا تهدیدی برای محیط زیست و منابع آب و خاک به شمار می‌رود.

در حال تکمیل…

 

  گروه : فارس » شیراز

 تاریخ: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ – ۱۳:۱۲

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مشاهده لینک خبر

برچسب ها :    دادگاه محیط زیست
مطالب مرتبط
 	    		جای خالی محیط بانی در رشته‌های کنکوری

سازمان حفاظت محیط زیست تلاش دارد تا علاقمندان به محیط زیست در رشته دانشگاهی محیط بانی به تخصص و دانش در این زمینه دست یابند.

تاریخ بروزرسانی :2 / 02 / 1404
 	    		برف و باران در ۹ استان

سازمان هواشناسی برای امروز یکشنبه در استان‌های ساحلی خزر، خراسان‌های شمالی و رضوی، شمال سیستان و بلوچستان، ارتفاعات استان‌های تهران و سمنان، ارتفاعات مرکزی زاگرس و ارتفاعات کرمان بارش برف و باران پیش بینی کرد.

تاریخ بروزرسانی :12 / 12 / 1403
 	    		برف و سرما در کشور ادامه دارد

طبق پیش بینی سازمان هواشناسی، ماندگاری هوای سرد تا پایان هفته ادامه دارد.

تاریخ بروزرسانی :7 / 12 / 1403
 	    		پیش بینی بارش برف و باران در اغلب مناطق کشور

سازمان هواشناسی اعلام‌کرد: امروز یکشنبه ۵ اسفند بارش باران و برف تهران و ۲۴ استان دیگر کشور را در بر می‌گیرد.

تاریخ بروزرسانی :5 / 12 / 1403
دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

×