کاف، کافیست
جستجوگر خبری کاف 7 / 08 / 1398 0

درخواست وزیر دولت مستعفی یمن برای مقابله با مداخله متجاوزان

 

درخواست وزیر دولت مستعفی یمن برای مقابله با مداخله متجاوزان

 

وزیر کشور یمن مداخله عربستان و امارات در این کشور را نپذیرفتبه گزارشگروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از الجزیره، احمد المیسری، وزیر کشور دولت مستعفی یمن همزمان با نجات یافتن از تلاش برای ترور وی و وزیر حمل و نقل در استان شبوه یمن در اظهاراتی تامل‌برانگیز اعلام کرد که باید با هرگونه تجاوزگری کشور‌های عضو ائتلاف سعودی-اماراتی در یمن مقابله کرد.

وی در جمع برخی از مسئولان استان شبوه گفت: باید در مقابل هرگونه تجاوزگری چه در چهارچوب دولت آتی چه در روند حل و فصل سیاسی جنگ یمن باشد مقابله کرد.

وزیر کشور یمن افزود: یمنی‌ها خواهان دولتی هستند که یک رهبر در صدر آن باشد نه یک رئیس فرمانبردار، آن‌ها وزیرانی فرمانده می‌خواهند.

وی از منصور هادی، رئیس جمهور مستعفی یمن خواست تا درک کند و بفهمد که دولت آینده یمن نیازمند شخصیتی ملی و قاطع است که بتواند کشور را مدیریت کند.

شبکه الجزیره به نقل از منابعی اعلام کرد که احمد المیسری و صالح الجوانی از ترور نجات یافته‌اند و نیرو‌های امنیتی فردی را که قصد داشته خودرویی که نزدیک محل اقامت وزرای دولت مستعفی در استان شبوه بمب گذاری کند، بازداشت کردند.

الجبوانی در گفتگو با الجزیره اعلام کرد که فرد دستگیر شده اعتراف کرده است که به شورای انتقالی جنوب مورد حمایت امارات، وابسته است.

گفته شده این عملیات ترور یک روز پس از سخنان انتقادی این دو وزیر درباره تلاش عربستان و امارات برای اجبار دولت مستعفی به منظور امضای توافق صورت گرفته میان ریاض و شورای انتقالی است.

انتهای پیام/

 

  گروه : بین‌الملل » خاورمیانه

 تاریخ: ۰۷ آبان ۱۳۹۸ – ۱۳:۱۱

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مشاهده لینک خبر

مطالب مرتبط
عربستان سعودی پروژه «لاحق» را معرفی کرد؛ احداث جزیره‌ای لوکس و حلقه‌ای در دریای سرخ

پروژه Laheq با ساختار منحصربه‌فرد حلقه‌ای، اقامتگاهی پایدار و لوکس در قلب دریای سرخ خواهد بود.

تاریخ بروزرسانی :4 / 02 / 1404
رشد چشمگیر دانلود اپلیکیشن‌های کریپتو در امارات: 41 درصد افزایش در یک سال

طبق این گزارش، میزان دانلود ۴۹ اپلیکیشن برتر حوزه کریپتو در امارات در سال ۲۰۲۴ به ۱۵ میلیون رسیده است.

تاریخ بروزرسانی :2 / 12 / 1403
عربستان با رقیب نورالینک برای توسعه ایمپلنت‌های مغزی همکاری می‌کند

آزمایش‌های بالینی استارتاپ مدنظر عربستان از اواخر سال جاری میلادی در آمریکا آغاز خواهند شد.

تاریخ بروزرسانی :28 / 11 / 1403
عربستان 5 میلیارد دلار برای احداث مراکز داده هوش مصنوعی در پروژه نئوم سرمایه‌گذاری می‌کند

پروژه نئوم عربستان میزبان مرکز داده عظیم ۵ میلیارد دلاری برای کاربردهای هوش مصنوعی خواهد بود.

تاریخ بروزرسانی :25 / 11 / 1403
دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

×