سبد خرید شما در حال حاضر خالی است!
حیات وحش استان سمنان قربانی لذت های کشور های حوزه خلیج فارس است

حیات وحش استان سمنان قربانی لذت های کشور های حوزه خلیج فارس است
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، امیر عبدوس مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان گفت: کشورهای حوزه خلیج فارس علاقه زیادی به ورزش قوچبازی دارند به همین دلیل سودجویان با زندهگیری پرندگان اقدام به قاچاق میکنند.
او افزود: محیط زیست استان سمنان در نیمه نخست امسال در نظارتهای انجام داده در زمینه خرید و فروش زنده جانوران حیات وحش، ۲۰ قطعه مرغ مینا، حیواناتی مانند قوچ و بهله که تاکسی درمی شدند را کشف کرد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست بیان کرد: نیمه نخست امسال، هفت بهله پرنده شکاری و چهار راس پستاندار که توسط شکارچیان متخلف زندهگیری شده بود کشف و به طبیعت بازگردانده شد و همچنین با هوشیاری یگان حفاظت این اداره کل، ۴۷ مورد تخلف شروع به شکار در استان کشف جرم شد.
عبدوستصریح کرد: سازمان محیط زیست به شدت با سودجویان و تهدیدکنندگان حیات وحش برخورد میکند و به تازگی با به روز رسانی قوانین و افزایش سقف جریمه تخلفها روند کاهشی دارد.
او اظهار داشت: جریمه شکار قوچ وحشی ۱۰۰ میلیون ریال تعیین شده که این جریمه بیش از سه برابر ارزش گوشت شکار است و همین عامل نقشی مهم در کاهش تخلفها داشته است.
۱۶درصد از مناطق حفاظت شده کشور در استان سمنان وجود دارد و حدود ۳۰ درصد از انواع گونههای گیاهی و جانوری کشور از جمله گونههای خاصی مانند یوزپلنگ آسیایی، پلنگ ایرانی، زاغ بور و گورخر ایرانی در این استان زیست میکنند.
پارک ملی کویر گرمسار و پارک توران یا خارتوران ۲ ذخیره گاه حفاظت شده حیات وحش مهم دنیا در استان سمنان است و هم چنین استان سمنان منطقههای حفاظت شده در محدوده جنگل ابر و پرور و پنج منطقه شکار ممنوع دارد.
مناطق حفاظت شده در استان سمنان ۲.۳ میلیون هکتار است و در مجموع بین ۱۵ تا ۲۰ هزار هکتار عرصههای طبیعی تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست استان است که نیاز به حفاظت دارد.
انتهای پیام / م
کشورهای حوزه خلیج فارس مقصد قاچاق حیات وحش سمنان است
گروه : سمنان » سمنان
تاریخ: ۱۴ آبان ۱۳۹۸ – ۰۹:۴۶
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.