کاف | کانون ایران فردا

تاکید بر بهره گیری از ماه مهمانی خدا

 	    		تاکید بر بهره گیری از ماه مهمانی خدا

 	    		تاکید بر بهره گیری از ماه مهمانی خدا


امام جمعه موقت بیرجند گفت: ماه رمضان، ماه عبادت و مهمانی خدا است و باید بیشترین استفاده را از این ماه پر برکت داشته باشیم.

تاکید بر بهره گیری از ماه مهمانی خدا
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام رحیم آبادی در خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه بیرجند با اشاره به اینکه اصلی‌ترین پیام و ظرفیت ماه مبارک رمضان قرآن است گفت: با انس با قرآن کریم می‌توان حق را از باطل تشخیص داد.

وی افزود: فردی که نتواند در این ماه از بخشش و مغفرت خداوند بهره ببرد سعادتمند نخواهد شد.

امام جمعه موقت بیرجند با اشاره به اینکه در حماسه های ملی راهپیمایی ۲۲ بهمن وحدت و همدلی حول محور ولایت و امامت رخ داد گفت: ملت ما این توفیق را پیدا کرده تا علم ولایت را برافراشته کند و در مسیر نورانی قرآن پیش برود و به آن عمل کند.

حجت الاسلام رحیم آبادی با بیان اینکه عمل به قرآن راه سعادت است گفت: اگر به قرآن کامل عمل شود، همه انسان‌ها خرسند، تمام فقرا در دنیا بی نیاز و تمام امور رسیدگی خواهد شد.

وی افزود: باید ولایت مدارانه عمل کنیم و همچون شهدا که به عشق ولی فقیه، اسلام و وطن از جان خود گذشتند، ما نیز باید برای پیشرفت ایران اسلامی قدم برداریم.

امام جمعه موقت بیرجند گفت: دشمن ترویج بی حجابی و بدحجابی برای جدایی ما از ولایت و اسلام کارشکنی می‌کند که باید مسئولان با همدلی در مقابل توطئه‌های دشمن بایستند.

حجت الاسلام رحیم آبادی بر  اهمیت دشمن شناسی و پیروی از ولایت تاکید کرد. 

 


لینک منبع خبر : خبرگزاری های صدا و سیما

دسته بندی : /اخبار/اجتماعی

مکان : 

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید