سبد خرید شما در حال حاضر خالی است!
اولین مینی المپیک کودکان قزوین برگزار شد/کبدی کار قزوینی در اردوی نهایی تیم ملی جوانان

اولین مینی المپیک کودکان قزوین برگزار شد/کبدی کار قزوینی در اردوی نهایی تیم ملی جوانان

یه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، در بسته اخبار ورزشی امروز یکشنبه دوازدهم آبان ماه، شاهد خبرهایی از اولین مینی المپیک کودکان قزوین برگزار شد،درخشش تیم اسپوکس استان در رقابتهای کشوری،درخشش ژیمناستهای استان در رقابتهای منطقه یک کشور،کبدی کار قزوینی در اردوی نهایی تیم ملی جوانان و رقابتهای دو و میدانی روز دانش آموز برگزار شد.هستید.
اولین مینی المپیک کودکان قزوین برگزار شد
مینی المپیک کودکان قزوین با حضور ۷۰۰ کودک ۴ تا ۶ سال مهدهای کودک استان در سالن ورزشی شهید بابایی قزوین برگزار شد.
پیش از برگزاری مینی المپیک کودکان، کارگاه آموزشی طراحی برنامههای تمرینی مهارتهای حرکتی پایه بر پایه بازی با حضور ۶۰ مربی کودکان از سراسر کشور برگزار و مباحثی مانند اصول کلی رشد و سواد حرکتی در کودکان، طراحی بازیهای حرکتی، بازیهای والد و کودک، مهارتهای حل مساله، مهارتهای ارتباطی به مربیان شرکت کننده مطرح شد.
درخشش تیم اسپوکس استان در رقابتهای کشوری
در پایان رقابتهای قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی اسپوکس، تیم بانوان با هدایت سمیرا جلیلی به مقام سوم رسید و تیم آقایان با هدایت داود قلندری به مقام چهارم دست یافت.
این رقابتها طی ۳ روز به میزبانی استان اردبیل برگزار شد.
درخشش ژیمناستهای استان در رقابتهای منطقه یک کشور
در ردهی بزرگسالان، نیما بیگدلو مهر در دارحلقه و خرک حلقه به مدال طلا دست یافت و در مجموع قهرمان قهرمانان شد و طلا گرفت.علی فلاح دیگر ژیمناست ردهی بزرگسالان استان هم در وسیله بارفیکس به مدال طلا دست یابد و در حرکات زمینی به مدال نقره رسید و در مجموع شش اسباب مدال برنز را به گردن آویخت،در ردهی جوانان مرصاد زرگر از تیم قزوین، در پارالل به مدال طلا رسید و در حرکات زمینی صاحب گردن آویز نقره شد.
کامران داودی، منوچهر کاکاوند و وحید رضا کاکاوند از قزوین هم کار قضاوت در این رقابتها را به عهده داشتند.
رقابتهای ژیمناستیک منطقه یک کشور در تهران برگزار شد.
کبدی کار قزوینی در اردوی نهایی تیم ملی جوانان
احمد رضا عسگری از قزوین به چهاردهمین و آخرین اردوی تیم ملی کبدی جوانان دعوت شد.
این اردو از امروز تا ١٨ آبان ماه در جزیزه کیش برگزار میمی شود،کیش میزبان رقابتهای قهرمانی جوانان جهان است.
رقابتهای دو و میدانی روز دانش آموز برگزار شد
در رقابتهای پرش نونهالان و نوجوانان، محمدارشیا کاکاوند از قزوین و امیرحسین کریمی از البرز قهرمان شدند.
در رقابتهای پرتاب وزنه نونهالان و نوجوانان هم میلاد بزرگی از محمدیه و امیررضا رحمانی از تاکستان قهرمان شدند.
این رقابتها در مجموعه ورزشی سردار آزادگان برگزار شد.
انتهای پیام/چ
گروه : قزوین » قزوین
تاریخ: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ – ۱۱:۵۶
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.