کاف، کافیست
جستجوگر خبری کاف 28 / 08 / 1398 0

افزایش ۲۵ درصدی صید ماهی در مازندران

 

افزایش ۲۵ درصدی صید ماهی در مازندران

 

ولی الله محمدزاده مدیرکل شیلات مازندران در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با بیان اینکه ۶۵۸ تن ماهی استخوانی از ۱۵ مهرماه تا ۲۷ آبان صید شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۲۵ درصد افزایش داشت، گفت: ۵۳ شرکت تعاونی فعال صیادی پره استان صید ماهیان استخوانی دریای خزر را از ۱۵ مهرماه آغاز کردند.
او افزود: ارزش اقتصادی ماهیان صید شده ۲۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بوده است.
 
محمدزاده، سرانه صید هر یک از تعاونی‌های پره را ۱۲/۵ تن اعلام کرد و گفت: ترکیب گونه‌ای ماهیان کپور ۴۷ درصد، کفال ۴۶ درصد و ماهی سفید ۷ درصد بوده است.
مدیرکل شیلات مازندران افزود: صید کپور به علت رهاسازی بچه ماهیان کپور در سال‌های گذشته و شرایط پس از بارندگی‌های پارسال و امسال رشد بالایی داشت.
او از همه صیادان پرتلاش خواست: اندازه چشمه تور را مطابق نظرات کارشناسان شیلات رعایت کنند.
محمدزاده به صیادان توصیه کرد: زمان صید در شبانه روز را رعایت کنند و به نظرات کارشناسی توجه داشته باشند.
مدیرکل شیلات مازندران گفت: صیادان در صورت صید ماهیان خاویاری نارس و غیراستاندارد که مناسب برای مراکز تکثیر نیست، مجدادا به دریا برگردانند.
او افزود: برای جلوگیری از صید قاچاق ۲۰۴ مرحله گشت دریای انجام شد و برخی از این گشت‌ها به عنوان گشت مشترک یگان حفاظت منابع آبزیان مازندان با دریابانی، نیروی انتظامی و یگان‌های منابع آبزیان گیلان و گلستان بوده است.
محمدزاده با بیان اینکه در ۷ ماه امسال حدود ۱۰ هزار و ۶۰۰ گرم خاویار قاچاق کشف شد، گفت: ۶۴ کیلوگرم گوشت ماهیان خاویاری هم در این مدت کشف شده است.
مدیرکل شیلات مازندران افزود: ۱۹ هزار رشته دام ماهیان خاویاری و ۴۵ هزار رشته دام ماهیان استخوانی در ۷ ماه امسال کشف شد.
او گفت: بالغ بر ۱۰۰ فروند شناور صیادی اعم از قایق موتوری و قایق پارویی از صیادان غیرمجاز کشف و ضبط شد.
محمدزاده افزود: ۱۴۰ صیاد غیر مجاز به محاکم قضایی معرفی شدند و برای ۴۸ نفر پرونده قضایی صادر شد و برای بقیه در حال پیگیری است.
مدیرکل شیلات مازندران گفت: ارزش ریالی مکشوفات یگان حفاظت از صیادان غیرمجاز بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال است.
صید ماهیان استخوانی تا ۱۵ فروردین ماه سال بعد در مازندران ادامه دارد.
انتهای پیام/ س

صید ۶۵۸ تن ماهی استخوانی در مازندران

 

  گروه : مازندران » ساری

 تاریخ: ۲۸ آبان ۱۳۹۸ – ۱۳:۵۲

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مشاهده لینک خبر

برچسب ها :    شیلات منابع طبیعی
مطالب مرتبط
اختصاص ۳۰میلیارد اعتبار به منابع طبیعی نهبندان

۲۱ میلیارد ریال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی برای اجرای سازه های آبخیزداری در شهرستان نهبندان هزینه شد.

تاریخ بروزرسانی :21 / 08 / 1398
شرایط تاب‌آوری رودخانه‌های خوزستان مطلوب نیست/احتمال وقوع سیل و آبگرفتگی

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان شرایط تاب‌آوری رودخانه‌های خوزستان مطلوب نیست و احتمال وقوع سیل و آبگرفتگی حوزه دز و کرخه را تهدید می کند.

تاریخ بروزرسانی :21 / 08 / 1398
طرح نهضت سبز در چهارمحال و بختیاری اجرا می‌شود

طرح نهضت سبز در استان چهارمحال و بختیاری اجرا می‌شود.

تاریخ بروزرسانی :21 / 08 / 1398
معدن متروکه شهرستان دزلی احیا و بازسازی می‌شود

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سروآباد از احیا و بازسازی معدن متروکه سنگ واقع در روستای دزلی این شهرستان خبر داد و گفت: این معدن از چند سال گذشته بدون مجوز فعالیت می‌کرد که منابع طبیعی با حکم قضایی آن را پلمب کرد.

تاریخ بروزرسانی :20 / 08 / 1398
دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

×