کاف | کانون ایران فردا

اعطا دستگاه ریز دانه کار کلزا به کشاورزان در هفتکل

 

اعطا دستگاه ریز دانه کار کلزا به کشاورزان در هفتکل

 

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، اسلام بهمنی نیا سرپرست جهاد کشاورزی هفتکل گفت: با هدف بهبود شرایط کشت محصولات زراعی به ویژه گیاهی نظیر کلزا در سال جاری ۳ دستگاه ریز دانه کار به صورت تسهیلات یارانه دار به کشاورزان شهرستان تحویل داده شد.

او افزود: با اسنفاده از این دستگاه علاوه بر کشت محصولات گیاهانی نظیر کلزا، کنجد، گلرنگ می‌توان از آن جهت کشت گندم و جو استفاده کرد.

بهمنی نیا با اشاره به اهمیت کشت کلزا بیان داشت: با توجه به اهمیت کشت کلزا و خودکفایی در تولید این محصول در کشور تمهیدات و شرایط لازم جهت کشت در شهرستان فراهم گردید.

سرپرست جهاد کشاورزی هفتکل تصریح کرد: سطح مصوب کشت کلزا در شهرستان ۵۰۰ هکتار می‌باشد که کلاس‌های توجیهی مرحله کاشت و داشت در برگزار گردید و کشاورزان با توجه به آگاهی از نحوه کشت و مزایای این محصول تا کنون۷۵۴ هکتار قرارداد کشت منعقد نمودند و کشاورزان از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۲ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون دریافت نمودند که ۷۰ نفر دیگر جهت دریافت تراکتور به شرکت تراکتور سازی معرفی گردیدند.

انتهای پیام/م

حمایت از کشاورزان در هفتکل

 

  گروه : خوزستان » اهواز

 تاریخ: ۱۱ آبان ۱۳۹۸ – ۲۱:۵۷

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مشاهده لینک خبر

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید