کاف، کافیست
جستجوگر خبری کاف 22 / 08 / 1398 0

پسرجوان در دام گردانندگان باند شیاطین

 

پسرجوان در دام گردانندگان باند شیاطین

 

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رسیدگی به این پرونده با شکایت یک پسر نوجوان به نام مهیار آغاز شد که همراه پدرش به پلیس آگاهی پاکدشت رفته بود. وی از دو پسر جوان به نام‌های امین، شاهین و یک پسر نوجوان به نام باربد شکایت کرد.

پسرجوان در دام گردانندگان باند شیاطین

مهیار گفت: من از مدتی قبل باربد را می‌شناختم و با او دوست بودم. دیروز در خیابان بودم که باربد به همراه دو پسر جوان که آن‌ها را هم از قبل می‌شناختم سراغم آمدند و از من خواستند تا همراهشان به جایی بروم. باربد و امین مرا سوار موتور کردند و شاهین هم با موتور خودش دنبال ما آمد. آن‌ها مرا به حاشیه پاکدشت بردند و خواستند آزارم دهند که مقاومت کردم، ولی با تهدید مرا آزار دادند.

با این شکایت، وی به پزشکی قانونی معرفی شد و کارشناسان آزار و اذیت مهیار را تایید کردند.به این ترتیب سه جوان شیطان صفت ردیابی و بازداشت شدند و به جرم سیاه شان اعتراف کردند.

این سه پسر در شعبه هفتم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی کیخواه و با حضور یک قاضی مستشار به آدم ربایی، آزار و اذیت پسرنوجوان و سرقت گوشی تلفن همراه وی اعتراف و از خود دفاع کردند.

در پایان جلسه، قضات امین را به خاطر آدم ربایی به ۱۵ سال زندان، به دلیل سرقت به هفت سال زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم کردند. شاهین نیز به ۱۵ سال زندان محکوم شد و قضات باربد را به خاطر این که هنوز به سن قانونی نرسیده است و هنگام ارتکاب جرم نوجوان بود به پنج سال زندان محکوم کردند.

سه فرد شیطان صفت همچنین به خاطر آزار و اذیت پسر نوجوان به ۱۰۰ ضربه شلاق محکوم شدند.

حکم صادر شده در دیوان عالی کشور تحت رسیدگی قرار گرفت و قضات دیوان عالی کشور حکم امین و باربد را تایید کردند، اما حکم شاهین شکسته شد.

قضات دیوان اعلام کردند با توجه به این که رئیس باند شیاطین با موتوری جداگانه مهیار را تعقیب کرده لازم است وی بار دیگر در دادگاه محاکمه شود تا روشن شود جرم اش مشارکت یا معاونت در آدم ربایی بوده است؟

از این رو، قرار است شاهین بار دیگر محاکمه شود.

منبع:خراسان

انتهای پیام/

 

  گروه : وب‌گردی » وبگردی

 تاریخ: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ – ۰۱:۰۸

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مشاهده لینک خبر

مطالب مرتبط
عاقبت تکان دهنده فرار دخترخاله‌های نوجوان

دو دختر خاله نوجوان که از خانه فرار کرده بودند وقتی دردام دو پسر شرور گرفتار شده و مورد تعرض قرار گرفتند به پلیس پناه بردند.

تاریخ بروزرسانی :28 / 08 / 1398
زن جوان:  از دست خیانت‌های همسرم به تنگ آمده ام

زمانی که در اوج جوانی دل به رابطه‌ای هوس آلود بستم و بی پرده به این رابطه خیابانی تا مرز رسوایی ادامه دادم، هیچ گاه فکر نمی‌کردم که این روابط گناه آلود روزی به متلاشی شدن زندگی ام می‌انجامد.

تاریخ بروزرسانی :22 / 08 / 1398
سرنوشت متفاوت ۲ اعدامی در دسیسه شوم

دختر جوان که در نوجوانی هدف نیت شوم دو پسر قرار گرفته بود بعد از اعدام یکی از آنان، خواستار توقف حکم اعدام دیگری شد.

تاریخ بروزرسانی :22 / 08 / 1398
شکایت جدید در پرونده آدم‌ربایان خشن

پرونده پسر آدم‌ربا که به ۳۲ سال زندان محکوم شده است با شکایت دختر جوانی دوباره به جریان افتاد.

تاریخ بروزرسانی :21 / 08 / 1398
دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید