کاف، کافیست
جستجوگر خبری کاف 13 / 02 / 1404 0

هم‌بنیان‌گذار اینستاگرام: ابزارهای هوش مصنوعی بر افزایش تعامل با کاربران متمرکز شده‌اند

هم‌بنیان‌گذار اینستاگرام: ابزارهای هوش مصنوعی بر افزایش تعامل با کاربران متمرکز شده‌اند

 


 

«کوین سیستروم» می‌گوید هدف شرکت‌ها اکنون افزایش تعامل کاربران است.

محتوای منبع

«کوین سیستروم»، از بنیان‌گذاران اینستاگرام، هشدار داد چت‌بات‌های هوش مصنوعی در تلاش‌اند به‌جای ارائه اطلاعات مفید و واقعی، فقط تعاملات کاربران را مصنوعی افزایش دهند.

براساس گزارش‌ها، او معتقد است این رویکرد به نفع کاربران نبوده و درنهایت مضر خواهد بود.

هشدار کوین سیستروم درباره چت‌بات‌های هوش مصنوعی

سیستروم توضیح داد بسیاری از شرکت‌های هوش مصنوعی می‌کوشند تعاملات کاربران را افزایش دهند، بدون اینکه به کیفیت پاسخ‌ها توجه کنند. او گفت:

«می‌توانید ببینید که این شرکت‌ها قدم در مسیری گذاشته‌اند که همه شرکت‌های تولیدکننده محصولات مصرفی برای افزایش تعامل وارد آن شده بودند. هر بار سؤالی می‌کنم، [هوش مصنوعی] در آخر پرسش کوچک دیگری مطرح می‌کند تا ببیند می‌تواند دوباره از من سؤالی دربیاورد یا خیر.»

هشدار کوین سیستروم درباره چت‌بات‌های هوش مصنوعی

سیستروم این تاکتیک‌ها را به استراتژی‌های تهاجمی شبکه‌های اجتماعی برای گسترش فعالیت کاربران تشبیه کرد.

او در سخنانش به‌‎وضوح گفت این روش‌ها نیروی مخربی هستند که می‌توانند به‌جای کمک به کاربران، آنها را به دام بیندازند و درنهایت احساس نارضایتی به وجود بیاورند. او به این نکته اشاره کرد که سؤالات پی‌در‌پی که پس از هر پاسخ از کاربران می‌شود، فقط برای جلب توجه بیشتر و افزایش مدت‌ استفاده از این پلتفرم‌هاست.

این اظهارات در شرایطی مطرح می‌شود که اخیراً انتقاداتی به ChatGPT نیز شده است. کاربران به‌دلیل رویکرد بیش از حد مثبت این چت‌بات و پاسخ‌ مستقیم و کاربردی ندادن به سؤالات، نگرانی‌هایش را ابراز کرده‌اند. OpenAI، شرکت سازنده ChatGPT به این انتقادات واکنش نشان داد و دلیل آن را بازخوردهای کوتاه‌مدت کاربران دانست.

سیستروم می‌گوید این رفتارها اشکالی ندارند، بلکه ویژگی‌هایی هستند که عمدی طراحی شده‌اند تا معیارهایی مانند «زمان صرف‌شده» و «کاربران فعال روزانه» را به رخ بکشند. او تأکید کرد شرکت‌های هوش مصنوعی باید به‌جای تمرکز بر افزایش این معیارها، بر ارائه پاسخ‌های مفید و باکیفیت تمرکز کنند.

در پاسخ به انتقادات اخیر، OpenAI توضیح داد مدل‌های هوش مصنوعی معمولاً تمام اطلاعات لازم برای ارائه پاسخ کامل را ندارند و ممکن است از کاربران بخواهند جزئیات بیشتری فراهم کنند.

 


لینک منبع خبر : دیجیاتو

دسته بندی : /اخبار/علمی

مکان : 

برچسب ها :    ChatGpt OpenAI
مطالب مرتبط
شرکت OpenAI‌ از ChatGPT Agent برای انجام خودکار کارها رونمایی کرد

شرکت OpenAI برای توسعه ChatGPT Agent از تیم‌های Operator و Deep Research استفاده کرده است.

تاریخ بروزرسانی :27 / 04 / 1404
متا دو محقق ارشد OpenAI را جذب کرد

مارک زاکربرگ همچنان به جذب برترین استعدادهای هوش مصنوعی ادامه می‌دهد.

تاریخ بروزرسانی :26 / 04 / 1404
۳۰ ریاضی‌دان مطرح از عملکرد هوش مصنوعی در حل مسائل پیچیده شگفت‌زده شدند

۳۰ نفر از برجسته‌ترین ریاضیدانان جهان توانایی‌های مدل پیشرفته ChatGPT را در حل مسائل دشوار ارزیابی کردند.

تاریخ بروزرسانی :23 / 04 / 1404
OpenAI دوباره انتشار مدل هوش مصنوعی متن‌باز خود را به تعویق انداخت

توسعه‌دهندگان باید برای دریافت مدل متن‌باز OpenAI بیشتر صبر کنند.

تاریخ بروزرسانی :21 / 04 / 1404
دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

×