کاف، کافیست
جستجوگر خبری کاف 12 / 11 / 1403 0

نماینده ولی فقیه امین و چشم بینای ولی امر مسلمین است

 	    		نماینده ولی فقیه امین و چشم بینای ولی امر مسلمین است


رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور گفت: نماینده ولی فقیه از یک سو ناظر و امین و از سوی دیگر امتداد گفتمان ولی امر مسلمین در هر منطقه است.

نماینده ولی فقیه امین و چشم بینای ولی امر مسلمین است
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری در جلسه شورای اداری افزود: جایگاه نماینده ولی فقیه آن است که از حرکت منطقه بر موازین انقلاب اسلامی مراقبت کند.
 
وی اضافه کرد: همچنین می‌تواند با حمایت‌های معنوی خود از مسئولان در مسیر انجام خدمت یاری کند.
 
رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور گفت: نماینده ولی فقیه با هدایت فکری، معنوی و سیاسی هم می‌تواند مسئولان و جامعه را در مسیر صراط نستقیم انقلاب اسلامی کمک کند.
 
حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری گفت: سه خطر اختلاف، ناامیدی و ترس از سوی دشمن برای ملت ایران و مسئولان طراحی شده است که باید دست به دست هم دهند با این توطئه خطرناک دشمن مبارزه و پرچم امید، شجاع و مقاومت را در بین نسل جوان برافراشته کنند.
 
این خبر تکمیل می شود………..

 


لینک منبع خبر : خبرگزاری های صدا و سیما

دسته بندی : /اخبار/اجتماعی

مکان : 

برچسب ها :    سیاسی
مطالب مرتبط
 	    		تشرف وزیر ورزش کشور عراق به حرم مطهر رضوی

وزیر ورزش کشور عراق و هیات همراهش در جریان سفر خود به مشهد مقدس به حرم مطهر رضوی مشرف شد.

تاریخ بروزرسانی :5 / 02 / 1404
 	    		آغاز گرامیداشت ۵ اردیبهشت، سالروز شکست مفتضحانه آمریکا در طبس

مراسم گرامیداشت ۵ اردیبهشت، سالروز شکست آمریکا در طبس هم اکنون در محل وقوع این حادثه در صحرای طبس آغاز شد.

تاریخ بروزرسانی :5 / 02 / 1404
 	    		خطبه‌های نماز جمعه زاهدان به صورت زنده پخش می‌شود

روابط عمومی دفتر نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان، در اطلاعیه‌ای از پخش زنده خطبه‌های نماز جمعه ۵ اردیبهشت‌ماه شهرستان زاهدان از شبکه استانی هامون خبر داد.

تاریخ بروزرسانی :5 / 02 / 1404
 	    		تاکید مردم سیستان وبلوچستان برحفظ وحدت

علما، بزرگان ومردم سیستان وبلوچستان برحفظ وحدت وانسجام در مقابل دسیسه‌های دشمنان تاکیدکردند.

تاریخ بروزرسانی :4 / 02 / 1404
دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

×