موفقیت ۶۰ درصد شرکتهای دانش بنیان داخلی
موفقیت ۶۰ درصد شرکتهای دانش بنیان داخلی

او در ادامه تاکید کرد: استارتاپ همیشه به معنی یک روش موفق نیست و در تمام دنیا این امر وجود دارد و ممکن است برخی شرکتها در کارشنا موفق نشوند.
علوم انسانی، هسته اصلی استارتاپها
ستاری درباره جایگاه علوم انسانی در حوزه نوآوری گفت: در حوزه نوآوری و کارآفرینی دچار چالش هستیم، این در حالی است که علوم انسانی روح اصلی نوآوری است. مرکز بسیاری از کارها از جمله نوآوری و استارتاپها و گردشگری و… علوم انسانی است.
رئیس بنیاد ملی نخبگان در پاسخ به این سوال که توجه به مراکز نوآوری در کشور چه چیزی بوده است، بیان کرد: در چند سال گذشته بیش از ۵۰۰ هزار متر مربع به مراکز نوآوری تخصیص یافته است و نتیجه آن هم کارخانههای نوآوری موجود است.
گفتنی است؛ در فاصله سالهای ۹۳ تا ۹۵ تعداد شرکتهای دانشبنیان با رشد چشمگیری همراه بوده است، بهطوریکه در طول این مدت شاهد افزایش بیش از ۵۰ برابری تعداد این شرکتها بودهایم. فروش شرکتهای دانشبنیان در سال ۹۷ حدود ۹۰ هزار میلیارد تومان بوده است. به اعتقاد فعالان این حوزه، ادامه رشد این شرکتها نیازمند بهبود محیط کسب و کار است.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری در بهمن سال ۹۷ به بوشهر سفر کرده بود و اعلام کرد؛ تعداد شرکتهای دانشبنیان در آستانه رسیدن به مرز ۴۰۰۰ شرکت است؛ درحالیکه تعداد این شرکتها در سال ۹۳ به ۱۳۵، سال ۹۴ به ۱۴۱۰ و در یکم آبان ماه سال ۹۵ به ۲ هزار و ۷۴۴ شرکت رسیده بود.
انتهای پیام/
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
دیدگاه ها