کاف، کافیست
جستجوگر خبری کاف 14 / 08 / 1398 0

ملتی نیستیم که دست بسته تسلیم توطئه دشمنان شویم/ باید در مقابل فتنه‌ها هوشیار باشیم

 

ملتی نیستیم که دست بسته تسلیم توطئه دشمنان شویم/ باید در مقابل فتنه‌ها هوشیار باشیم

 

ملتی نیستیم که دست بسته تسلیم توطئه دشمنان شویم/باید در مقابل فتنه دشمنان هوشیار باشیمغلامعلی حداد عادل عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره گام چهارم ایران در کاهش تعهدات برجام گفت: جزئیات گام چهارم را قائدتاً شورای امنیت ملی و مسئولان تعیین می‌کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه ملتی نیستیم که دست بسته تسلیم توطئه دشمنان شویم، ادامه داد: اصل حرکت درست است و نمونه و نشانه‌ای از مقاومت فعال است که دنیا بداند ملت دست‌بسته‌ای نیستیم که با ما قراردادی ببندند و آنچه که می‌خواهند بگیرند و آنچه را که باید بدهند ندهند.

او در واکنش به فتنه عراق و لبنان گفت: این فتنه‌ها نه اولی و نه آخرین است. این فتنه‌ها یک پیام برای ما دارد که هوشیار باشیم و بدانیم که دشمن هر لحظه‌ای ممکن است برنامه جدیدی اجرا کند.


بیشتر بخوانید: اگر اروپایی‌ها به تعهدات خود عمل نکنند، توسعه هسته‌ای را با جدیت پیگیری می‌کنیم


حداد عادل با بیان اینکه استکبار جهانی از اتحاد نیروهای خط مقاومت در هراس است، یادآور شد: دشمنان از بیداری در بین ملت‌ها گیج شده‌اند و این بیداری مانع اجرای توطئه آنها می‌شود.

او به حضور ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی در مراسم ۱۳ آبان اشاره کرد و افزود: هرچه آمریکا رذالت و شیطنت بیشتری نشان دهد مردم به فلسفه این روز بیشتر پی می‌برند و این روز مهم‌تری می‌شود.

انتهای پیام/

 

  گروه : سیاسی » احزاب و تشکل‌ها

 تاریخ: ۱۴ آبان ۱۳۹۸ – ۱۵:۳۰

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مشاهده لینک خبر

مطالب مرتبط
نشست ایران و چین درباره برجام

نشست مشورتی ایران و چین درباره برجام با حضور معاونان وزیران خارجه دو کشور در پکن برگزار شد.

تاریخ بروزرسانی :10 / 09 / 1398
ترامپ وضعیت اضطراری در برابر ایران را یکسال دیگر تمدید کرد

کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد دولت آمریکا به ریاست دونالد ترامپ وضعیت اضطراری در برابر ایران را برای یک سال یگر تمدید کرده است.

تاریخ بروزرسانی :22 / 08 / 1398
اروپا: قصد نداریم به زودی از برجام خارج شویم

یک دیپلمات اروپایی اعلام کرد کشور‌های اروپایی قصد ندارند به زودی از برجام خارج شوند، اما ممکن است در آینده مجبور شوند درباره بازگشت تحریم‌ها علیه ایران تصمیم‌گیری کنند.

تاریخ بروزرسانی :22 / 08 / 1398
اروپا رابطه هزار میلیارد دلاری با آمریکا را فدای رابطه با ایران نمی‌کند

کارشناس مسائل سیاسی گفت: اروپا هرگز رابطه هزار میلیارد دلاری خود با آمریکا را فدای رابطه حداکثر ۲۰ میلیارد دلاری با ایران نخواهد کرد بلکه در اصل اروپا هم‌دست آمریکاست.

تاریخ بروزرسانی :22 / 08 / 1398
دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید