کاف، کافیست
کاف 5 / 10 / 2019 0

فشار افراد خاص به دادگاه برای متهم ۷۶۴ میلیون دلاری؟/ قاضی صلواتی خطاب به ایروانی: دلت به هیچکس خوش نباشد

 

فشار افراد خاص به دادگاه برای متهم ۷۶۴ میلیون دلاری؟/ قاضی صلواتی خطاب به ایروانی: دلت به هیچکس خوش نباشد

 

قاضی صلواتی آب پاکی را روی دست متهم ایروانی ریختبه گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، دومین جلسه رسیدگی به پرونده گروه قطعه‌سازی عظام به مدیرعاملی عباس ایروانی صبح امروز در شعبه ۴ دادگاه ویژه جرائم و مفاسد اقتصادی و به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد.

در این جلسه متهم ردیف اول عباس ایروانی به اتهام فساد فی‌الارض و سرکردگی شبکه کلاه‌برداری و جعل اسناد به دفاع از خود پرداخت.

اظهارات متهم در این جلسه دادگاه تذکرات پیاپی قاضی را در پی داشت. متهم ایروانی در ابتدای دفاعیات خود با طعنه در مورد علت صحبت نکردن در جلسه اول دادگاه گفت: حتما صلاح دادگاه بوده که من جلسه قبل صحبت نکنم.

همین اظهارات سبب شد تا قاضی صلواتی در تذکری به او بگوید: انجام نشدن دفاعیات در جلسه اول مطابق با قانون دادگاه است و مراقب اظهارات خود باشید.


بیشتر بخوانید: ماجرای کارگذاشتن ابزار جاسوسی در کامپیوتر خودرو مسئولان از زبان بزرگترین قطعه ساز کشور


البته  تذکرات قاضی به اینجا ختم نشد و در بخش دیگری متهم ایروانی درباره اقرار‌های متهمان دیگر و از صحیح نبودن اقرار در زندان سخن گفت که قاضی صلواتی بار دیگر در تذکری به متهم پاسخ داد: تشخیص صحیح بودن اقرار در دادگاه وظیفه شما نیست و نمی‌توانید برای دادگاه تعیین تکلیف کنید.

بگومگوهای متهم ردیف اول و واکنش‌های  قاضی صلواتی 

متهم ایروانی در بخش دیگری از سخنان خود از دستکاری اظهارات و بازجویی گفت که قاضی صلواتی ضمن رد این ادعا گفت: فردی که در اسناد و مدارک دست می‌برد شما هستید و بازپرس نمی‌تواند در بازجویی‌ها دست ببرد.

ایروانی که متهم به فساد ۷۶۴ میلیون دلاری است، در بخشی از اظهارات خود قاضی را «برادر من!» خطاب کرد که قاضی صلواتی در تذکری شدید گفت: من برادر شما نیستم.

حتی شنیده شده که در فاصله برگزاری جلسه اول و دوم دادگاه ایروانی، اشخاص خاصی سعی در برقراری ارتباط با قاضی کردند تا توصیه هایی در مورد پرونده ایروانی داشته باشند. همین موضوع سبب شد تا قاضی صلواتی در جریان دادگاه خطاب به ایروانی که با اعتماد به نفس و حق به جانب با قاضی و نماینده دادستان صحبت می کرد بگوید: از من به شما نصیحت، دلت به هیچکس خوش نباشد، زیرا دلخوشی‌های این چنینی سر سوزنی در این دادگاه ارزشی ندارد.

اظهارات این متهم و صحبت‌های تند او خطاب به دادگاه و قاضی واکنش تند ریاست دادگاه را به همراه داشت البته باید دید که چرا این متهم با چنین اعتماد به نفسی در دادگاه حاضر شده است.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مشاهده لینک خبر

مطالب مرتبط

 مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

تاریخ بروزرسانی :7 / 01 / 2022

 حادثه هولناک در روستای گراش شیراز / 18 نفر در یک قدمی مرگ

حوادث رکنا: ۱۸ نفر با گاز در یکی از روستاهای گراش در استان فارس مسموم شدند.

تاریخ بروزرسانی :7 / 01 / 2022

 حمله به آرامگاه مسلمانان در آلمان / 30 قبر تخریب شد + عکس

حوادث رکنا: ده ها سنگ قبر متعلق به آرامگاه مسلمانان در آلمان تخریب شد و وزارت امور خارجه ترکیه آن را نشانه ای از افزایش اسلام هراسی دراین کشور خواند.

تاریخ بروزرسانی :7 / 01 / 2022

 گردن مرد جوان در مترو شکست و مرد ! + فیلم لحظه مرگ

رکنا: فرار از پرداخت بلیط مترو باعث شد مردجوان جانش را وسط بگذارد.

تاریخ بروزرسانی :5 / 01 / 2022
دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *