سبدخرید
0

سبد خرید شما خالی است.

کاف
کاف، کافیست
کاف 4 / 10 / 2019 0

«طرح جایگزینی کنکور» همچنان در مرکز پژوهش‌هاست/ از مرکز پژوهش‌ها زمان ارائه آن را بپرسید!

 

«طرح جایگزینی کنکور» همچنان در مرکز پژوهش‌هاست/ از مرکز پژوهش‌ها زمان ارائه آن را بپرسید!

 

«طرح جایگزینی کنکور» همچنان در مرکز پژوهش‌هاست/ از مرکز پژوهش‌ها بپرسید چه زمانی ارائه می‌‌شود!میرحمایت میرزاده سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت بررسی طرح جایگزینی کنکور گفت: این طرح همچنان در مرکز پژوهش‌های مجلس در حال بررسی است.

او تصریح کرد: مرکز پژوهش‌های مجلس باید آخرین وضعیت کنکور را بررسی کرده و یک طرح جامع را به کمیسیون آموزش و تحقیقات ارائه دهد تا این طرح به عنوان فصل‌الخطاب بتواند شامل همه فرایند کنکور از ابتدا تا انتها باشد.

میرزاده با تاکید براینکه تمامی صاحبنظران شرایط فعلی کنکور را به نفع کشور نمی‌دانند، بیان کرد: نظام تعلیم و تربیت، آموزش و پرورش، مدارس، والدین و … تحت تاثیر کنکور قرار دارند براین اساس مرکز پژوهش‌ها موظف به تدوین یک طرح کامل برای جایگزینی کنکور شده است تا تمام دغدغه‌ها مانند استرس و فشار روحی فرزندان، عدم سنجش و معلومات یک فرد با تست‌زنی یا آنکه با یک بار و در دو ساعت نمی‌توان سرنوشت فردی را تعیین کرد را رفع کند.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پاسخ به سوالی مبنی براینکه چه زمانی این طرح به مجلس ارائه می‌شود، اظهار کرد: این موضوع را باید از مرکز پژوهش‌ها بپرسید که چه زمانی این طرح را به مجلس ارائه می‌کند.

قاسم احمدی لاشکی نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در خرداد ماه امسال اعلام کرد؛ فرصت یک ماهه‌ای که به مرکز پژوهش‌ها برای تدوین یک طرح جایگزین کنکور داده شده بود، پایان یافته و این طرح پس از تعطیلی مجلس به کمیسیون ارائه می‌شود.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مشاهده لینک خبر

مطالب مرتبط

 مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

تاریخ بروزرسانی :7 / 01 / 2022

 حادثه هولناک در روستای گراش شیراز / 18 نفر در یک قدمی مرگ

حوادث رکنا: ۱۸ نفر با گاز در یکی از روستاهای گراش در استان فارس مسموم شدند.

تاریخ بروزرسانی :7 / 01 / 2022

 حمله به آرامگاه مسلمانان در آلمان / 30 قبر تخریب شد + عکس

حوادث رکنا: ده ها سنگ قبر متعلق به آرامگاه مسلمانان در آلمان تخریب شد و وزارت امور خارجه ترکیه آن را نشانه ای از افزایش اسلام هراسی دراین کشور خواند.

تاریخ بروزرسانی :7 / 01 / 2022
دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *