کاف، کافیست
کاف 5 / 10 / 2019 0

سیاست‌های کلی نظام قانون‌گذاری امروز در کمیسیون آیین‌نامه داخلی مجلس بررسی می‌شود

 

سیاست‌های کلی نظام قانون‌گذاری امروز در کمیسیون آیین‌نامه داخلی مجلس بررسی می‌شود

 

کمیسیون آیین‌نامه داخلی امروز برای بررسی سیاست‌های کلی نظام قانون‌گذاری جلسه تشکیل می‌دهدبه گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامرضا کاتب رئیس کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس امروز با حضور در جمع خبرنگاران درباره نشست امروز صبح سه قوه درباره سیاست‌های کلی نظام قانونگذاری ابلاغی مقام معظم رهبری، گفت: این نشست برای بررسی زمان‌بندی و نحوه اجرای سیاست‌ها با حضور سه قوه، مجمع تشخیص مصلحت و شورای نگهبان برگزار شد.

او ادامه داد: در این نشست تصمیم گرفته شد تا برخی از سازوکار‌ها برای تعیین ضوابط و مقررات اولویت بندی شود و مواردی هم که باید در کمیسیون آیین‌نامه داخلی مجلس اصلاح شود با اولویت در دستور کار قرار گیرد، بنابراین امروز عصر این کمیسیون اولین نشست خود را برگزار می‌کند.

بیشتر بخوانید:

کاتب تصریح کرد: تعدادی از مواد آیین‌نامه داخلی مجلس از جمله ماده ۱۴۰ و موضوع مغایرت‌ها با اصل ۷۵ قانون اساسی و مغایرت‌ها با قانون و شرع در این کمیسیون اصلاح خواهد شد.

رئیس کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس بیان کرد: قرار شد برای شفافیت، ثبات و انسجام در قانون‌گذاری و تنقیح قوانین یک برنامه زمان‌بندی شده طی یک ماه با هماهنگی معاونت قوانین مجلس و مرکز پژوهش‌ها تنظیم شود تا در جلسه راهبردی مجلس مورد تصویب قرار گیرد.

او در پاسخ به سوالی درباره اینکه چه میزان از آیین‌نامه داخلی مجلس دستخوش تغییر و اصلاح می‌شود گفت: بخش عظیمی از سیاست‌های کلی نظام قانون‌گذاری که در ۱۷ بند ابلاغ شده مربوط به مجلس است مانند بند ۹ که نیازمند اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس در بحث تطبیق قوانین بوده و بر اساس آن می‌توان مصوبات مجمع تشخیص مصلحت نظام را حتی بعد از ۱۰ سال اصلاح کرد.

انتهای پیام /

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مشاهده لینک خبر

مطالب مرتبط

 مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

تاریخ بروزرسانی :7 / 01 / 2022

 حادثه هولناک در روستای گراش شیراز / 18 نفر در یک قدمی مرگ

حوادث رکنا: ۱۸ نفر با گاز در یکی از روستاهای گراش در استان فارس مسموم شدند.

تاریخ بروزرسانی :7 / 01 / 2022

 حمله به آرامگاه مسلمانان در آلمان / 30 قبر تخریب شد + عکس

حوادث رکنا: ده ها سنگ قبر متعلق به آرامگاه مسلمانان در آلمان تخریب شد و وزارت امور خارجه ترکیه آن را نشانه ای از افزایش اسلام هراسی دراین کشور خواند.

تاریخ بروزرسانی :7 / 01 / 2022

 گردن مرد جوان در مترو شکست و مرد ! + فیلم لحظه مرگ

رکنا: فرار از پرداخت بلیط مترو باعث شد مردجوان جانش را وسط بگذارد.

تاریخ بروزرسانی :5 / 01 / 2022
دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *