کاف، کافیست
جستجوگر خبری کاف 10 / 09 / 1398 0

اطلاعیه وزارت اطلاعات درباره ایران اینترنشنال

 

اطلاعیه وزارت اطلاعات درباره ایران اینترنشنال

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

 در اطلاعیه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت اطلاعات آمده است: شبکه ماهواره‌ای ایران اینتر نشنال که با بودجه‌های کلان تخصیص یافته از سوی رژیم سعودی تاسیس و مجوز فعالیت در انگلیس را اخذ نموده؛ پس از وقوع حوادث روز‌های اخیر، همانند شبکه‌ی بی بی سی فارسی در جریان فتنه سال ۸۸، از همان ساعات اولیه با فرمان اغتشاش و آتش وارد صحنه شده و بر تحریک مخاطبین و بزرگنمایی بحران درمناطق مختلف کشور متمرکز گردید.

سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات، در جریان کنترل و مدیریت اطلاعاتی بحران؛ کلیه تحرکات و اقدامات این شبکه، مدیران، مجریان و کارشناسان و به ویژه ارتباطات با عناصر داخل کشور را مورد رصد و کنترل اطلاعاتی قرار داده و ضمن شناسایی افرادی که اقدام به ارسال اطلاعات به این شبکه می‌نمودند و کسانی که مجری دستورات آن شبکه در به آتش کشیدن اموال عموی و شخصی مردم در استان‌های مختلف کشور بودند، حین اجرای دستورات شبکه مذکور برای تشدید اغتشاشات و آتش زدن اماکن؛ شناسایی و دستگیر نموده است.
وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران قاطعانه اقدامات این شبکه و کارکنان آن را مصداق همکاری با دشمنان جمهوری اسلامی ایران در اقدامات تروریستی دانسته و بر همین اساس؛ حکم ممنوع المعاملگی و توقیف کلیه اموال کارکنان و مرتبطین آن در داخل کشور توسط قوه‌ی محترم قضائیه صادر گردید و مورد تعقیب بین الملل نیز قرار خواهند گرفت تا درس عبرتی باشد برای کسانی که در خدمت به بیگانگان و خیانت به کشور، آتش زدن به اموال مردم را افتخاری برای خود می‌دانند.
البته آن دسته از کارکنان شبکه‌ها که ضمن ابراز ندامت، همکاری خود را با شبکه‌های ماهواره‌ای متوقف نمایند، مشمول عفو و رافت اسلامی قرار خواهند گرفت.

 

گروه: اخبار » سیاسی

 تاریخ انتشار : شنبه ۰۹ آذر ۱۳۹۸ – ۱۶:۵۹

منبع: شبکه خبر

مشاهده لینک خبر

مطالب مرتبط
معرفی سایت‌های هواشناسی ایرانی و خارجی: بهترین منابع برای پیش‌بینی وضعیت هوا

در این مقاله، ۸ سایت معتبر هواشناسی ایرانی و خارجی معرفی شده است که کمکتان می‌کنند پیش‌بینی‌های دقیق وضعیت جوی را دریافت کنید.

تاریخ بروزرسانی :27 / 11 / 1403
اولین تماس تصویری ماهواره‌ای جهان با گوشی‌های معمولی برقرار شد

نکته قابل‌توجه اینکه این ارتباط ماهواره‌ای با گوشی‌های هوشمند معمولی ۴G و ۵G انجام شده است.

تاریخ بروزرسانی :11 / 11 / 1403
نسخه تکامل‌یافته ماهواره کوثر در نیمه اول سال آینده به فضا پرتاب می‌شود

شهرابی همچنین از برنامه‌ریزی برای توسعه منظومه‌ای از ماهواره‌های کوثر خبر داد.

تاریخ بروزرسانی :3 / 11 / 1403
زمان آزمون علمی انتخابات مجلس خبرگان

آزمون علمی انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری ۲۸ آذر برگزار می‌شود.

تاریخ بروزرسانی :26 / 09 / 1398
دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید